VelkommenSidste nytOm Mig - NyhedsarkivSådan støtter duBillederStøtte-partnere

EMELIE MØLSTED THOMSEN
- Spirit of life
Om behandlingen

Stamcelle behandling

Den meget debat omkring stamcelleforskning har naturligvis vagt vores interesse, så meget at vi har taget kontakt til et center i Tyskland som er det eneste center i verden der under statskontrolerede forhold bruger såkaldte voksen-stamceller(centret er godkendt af de tyske sundhedsmyndigheder). Voksen-stamceller er udvundet af patientens egen knoglemarv, imodsætning til den nuværende behandling som foretages ved hjælp af navlestrengsblod eller stamceller fra  fostre. Da vi ikke har blod fra Emelies navlestreng og at der ud over det etiske spørgsmål også er en kræftrisiko forbundet med den gængse behandling, har vi valgt at satse på voksenstamceller.

Voksen-stamcelle behandling går i sin enkelhed ud på at at udtage 150 ml. knoglemarv fra hoftebenet, udtage og kontrolere stamceller fra marven og til sidst indsætte dem i rygmarven. De nye rene celler vil så gå ind og overtage de "syge" cellers arbejde. 70 % af alle der får foretaget en sådan behandling mærker fremskridt (lære bl.a at tale og gå).

Vi vil jo gøre alt for Emelie, især fordi hendes pasitivitet ud over at svække hendes muskler også gør hende mere modtagelig for sygdomme...Har i skrivende stund lige taget hul på sin 6. lungebetændelse i år. En sådan behandling ville også hjælpe på hendes modstandsdygtighed.

Behandlingen koster 75.000,- (+omkostninger til forundersøgelser, udtagelse af prøver og ophold i Tyskland ca. 25.000,-) og vi har derfor bedt politiet om tilladelse til at starte en indsamlig.. Håber det går igennem og at i vil hjælpe os, med at sprede budskabet om Emelie og hendes hjemmeside.

Er glade for at denne form for behandling er her i Europa, ville ikke være meget for at rejse til østen elller USA.

Læs mere om behandlingen her

Læs mere om voksenstamceller her

VelkommenSidste nytOm Mig - NyhedsarkivSådan støtter duBillederStøtte-partnere