VelkommenSidste nytOm Mig - NyhedsarkivSådan støtter duBilleder
EMELIE THOMSEN - SPIRIT OF LIFE - EMELIE MØLSTED THOMSEN
- Spirit of life
Velkommen

Velkommen til emelie.dk

Hej ! Jeg hedder Emelie, jeg er 4 år gammel og er spastikker...Jeg kan ikke gå eller bruge mine arme og hænder særlig godt. Derudover lider jeg af astmatisk bronkitis og gentagende lungebetændelser pga. min pasivitet.

Mit største ønske er at prøve at kunne side selv og lege med min lillesøster og mit legetøj. Men frem for alt at være rask i en længere periode.

Forhåbentlig kan en stamcellebehandling hjælpe mig... Læs mere om hvordan og om mit liv her på sitet.

Knus Emelie!!

BLIV FAN AF EMELIE PÅ FACEBOOK - KLIK HER

Husk i kan altid skrive en hilsen til mig på min mail mail@emelie.dk  eller i Min Gæstebog  ....Knus Emelie

eller til de gamle på tina-thomas@kabelmail.dk
STØT EMELIE - send "emelie50" til 1231 og støt med 50,-

* sms-indsamling udbydes af Komiteen emelie.dk, Færøvej 19, DK-4293 Dianalund, telf.: +45 40 26 63 29. Prisen pr. SMS er 50,- + alm trafiktast.

Loppermarked

Så er indsamlingen af effekter skudt igang, flyers deles ud i disse dage, Sjællandske og Dagbladet har bragt artikler om det og rygtet spredes på facebook :)

Har du nogle effekter du har lyst til at donere, kan de ske ved hendvendelse på 40 76 63 23 / 40 26 63 29 eller på mail, Effekter kan afleveres på Kongstedvej 2, 4293 Dianalund eller afhentes efter nærmere aftale.


Billeder og andet materiale på Emelie.dk og Picasa tilhører Komiteen emelie.dk og må ikke kopieres uden skriftlig aftale med komiteen

VelkommenSidste nytOm Mig - NyhedsarkivSådan støtter duBilleder